Sloperij regio Zeist

De groene sloperij regio Zeist is uw virtuele alternatief om uw sloopauto of schadeauto milieubewust aan te verkopen. Doordat de groene sloperij de laatste jaren veel geïnvesteerd heeft in maatschappelijk verantwoord ondernemen en het ontwikkelen van een milieubesparende werkplaats kunnen wij ons met recht een groen bedrijf noemen. Tevens kunnen wij door onze bedrijfsvoering zeer concurrerende prijzen bieden voor uw auto. Tevens heeft de groene sloperij de beschikking over een groot assortiment aan auto onderdelen welke wij snel bij u thuis in Zeist kunnen bezorgen. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en gekwalificeerd. Woont u niet in Zeist? Geen probleem. Wij zijn ook actief in Sloperij Den Dolder, Sloperij Zevenaar, Sloperij Callantsoog, Sloperij Petten, Sloperij Schagerbrug, Sloperij Zoeterwoude-Rijndijk.

Sloopauto verkopen aan groene sloperij Zeist

Indien u de beslissing heeft genomen om uw sloopauto te verkopen aan de Groene Sloperij dan kunt u rekenen op een hoge vergoeding. Tevens halen wij de sloopauto of schadeauto kosteloos bij u thuis op in Zeist. Ter plaatse verstrekken wij een RDW erkend vrijwaring bewijs waarop de auto direct van u naam af is en u geen wegenbelasting meer betaald in de omgeving van Zeist. Tevens organiseren wij voor u automatisch dat de teveel betaalde wegenbelasting door de fiscus aan u terugbetaald wordt. Vervolgens vervoeren wij uw sloopauto vakkundig naar onze sloperij waarop de auto duurzaam verwerkt wordt en de onderdelen onder de norm product hergebruikt en materiaal hergebruik hun weg weer vinden in de recycling keten.

De groene sloperij. Ook het adres voor auto onderdelen!

Als groen demontagebedrijf en sloperij hebben wij ook veel kwaliteit auto onderdelen voorradig. Deze geteste auto onderdelen kunnen wij middels onze landelijke verzend service snel bij u thuis in Zeist thuis bezorgen. Benieuwd of we ook het onderdeel hebben waar u naar op zoek bent? Neemt u nu contact met ons op! Dit kan per telefoon op 088-0566666, of per e-mail: info@groene-sloperij.nl

Uw sloopauto verkopen aan de Groene Sloperij; een verantwoorde keuze!